Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Mijn bedrijf is langzaam aan het groeien en op dit moment heb ik acht mensen in dienst. Ik huur een klein kantoortje waarin wij met ze allen gezellig werken. Om kosten te besparen moest iedereen altijd zijn eigen bureau schoonhouden en eens in de zoveel tijd, moest iemand het kantoor stofzuigen. Het team had aangegeven dat zij hier liever mee wilden stoppen en zelf vond ik het ook tijd worden om een schoonmaakbedrijf in Rotterdam in te schakelen. Online zocht ik naar mogelijkheden om een schoonmaker te boeken en kwam toen uit op de website iemand.nl, via dit bedrijf komt er nu wekelijks een schoonmaker langs. Wanneer je net als ondernemer begint, dan probeer je vaak kosten te drukken, omdat je nog niet zo veel inkomsten heb. Het is gebruikelijk dat bedrijven de eerst paar jaren weinig, of zelfs geen winst maken, dit was ook voor mij het geval. Ik hield zeer weinig over elke maand, waardoor ik besloot om niet gebruik te maken van een schoonmaker. Ik vond het geen probleem om zelf mijn bureau schoon te maken, want het was weinig werk. Toen mijn bedrijf groeide en ik mensen aannam, besloot ik om in eerste instantie niet op zoek te gaan naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam. De nieuwe medewerkers moesten zelf hun bureau schoonhouden en wij leegden regelmatig de vuilnisbakken, of maakten af en toe het kantoortje schoon. De afgelopen twee jaar heb ik steeds meer personeel aangenomen en er werken nu acht mensen bij mij in het bedrijf. Ik dacht niet over het schoonmaken na en ging gewoon op dezelfde manier verder. Maar het personeel gaf uiteindelijk aan dat zij liever gebruik maakten van een schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Het idee was om iemand een dag in de week langs te laten komen en om je eigen bureau nog schoon te houden.

Gemakkelijk een schoonmaker boeken via een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Ik besloot om op zoek te gaan naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam en vond diverse opties. Niet elk bedrijf kon ons helpen, want sommige bedrijven zeiden dat de klus te klein was. Een van de bedrijven die ons wel kon helpen was het bedrijf iemand. Via deze website was het mogelijk om voor een goede prijs een schoonmaker te boeken. Alle schoonmakers zijn zzp-ers en hebben een verzekering. Je kan van te voren kennismaken met de schoonmaker en tussendoor wisselen als het niet goed gaat. Dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam leek mij een goede keuze en ik besloot om via de website iemand te boeken.

Zeer tevreden over de schoonmaker

Wij werken nu een paar maanden met dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam en zijn er zeer tevreden over. De schoonmaker werkt zeer goed en doet veel werk in weinig tijd. Als wij extra werk hebben, dan kunnen wij gemakkelijk meer uren boeken, of een extra dag plannen. Mijn eigen personeel is er zeer blij mee, want zij hoeven nu veel minder zelf schoon te maken. Ik raad iemand.nl aan als schoonmaakbedrijf in Rotterdam.

  • Je kan bij hun voor een goede prijs een schoonmaker boeken
  • Je kan van te voren de schoonmaker ontmoeten
  • Je kan gemakkelijk wisselen van schoonmaker, of extra uren inplannen
  • Er wordt zeer goed schoongemaakt

Reageren is niet mogelijk