Waar koop je het mooiste woonbeton?

Je bent een huis aan het inrichten, in je eentje of samen met je partner, en dus op zoek naar een mooie, nieuwe vloer. Je kunt natuurlijk kiezen voor een houten vloer, laminaat of iets anders dat lijkt op hout, maar de nieuwste trend op het gebied van vloeren is toch wel woonbeton, bijvoorbeeld van Willem Designvloeren Dit klinkt een beetje kil maar oogt absoluut super stijlvol en modern. Woonbeton is precies wat het lijkt, namelijk een betonnen vloer. Echter is dit natuurlijk geen normaal beton, wat men gebruikt bij het bouwen van huizen, muren etc. Dit beton is namelijk veel gladder, er zitten geen losse steentjes en gruis in en bovendien wordt hij voorzien van een toplaag die het geheel zijn strakke uitstraling geeft. Deze toplaag kan naar uw eigen smaak worden aangepast, u kunt dus zelf een kleur uitzoeken. Hiermee lijkt het heel erg op een gietvloer, alleen dan van een veel goedkoper materiaal, namelijk beton. Vooral omdat het zoveel goedkoper is dan een gietvloer is een betonnen vloer een veelgekozen optie. Hij wint sinds zijn introductie enkele jaren geleden snel aan populariteit, omdat je bijna het verschil met een dure, kunststof gietvloer niet ziet. Het heeft dus een hele luxe uitstraling, maar dan met een voordeliger prijskaartje. Orienteer je dus voordat je een vloer voor je nieuwe huis koopt eens op de vele uitstralingen en opties van woonbeton, je zult verbaasd zijn over diens mooie, moderne uitstraling!

Energiezuinig woonbeton kopen

Als je je keuze al hebt gemaakt en gaat voor een betonnen vloer, moet je je eerst eens oriënteren op alle opties. Je kunt er namelijk allerlei extra’s aan toevoegen, zoals:

  • Een krasbestendige beschermlaag.
  • Een toplaag in een kleur naar keuze.
  • Een extra energiezuinige betonvloer.

de laatste optie wil zeggen dat er een speciale betonmix voor het woonbeton wordt gebruikt, die de warmte in uw huis extra goed vasthoudt. Als u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft kan dit heel interessant zijn, want de warmte verdwijnt dan niet zo snel uit de vloer. U hoeft dan veel minder te stoken om hetzelfde effect te krijgen, en dat scheelt flink in de portemonnee! Volgens Willem Designvloeren kan dit zelfs oplopen tot 30 à 40% van uw totale energierekening, en dat is nogal wat als u een ruime woning heeft!

Een betonvloer voor een design interieur

Het is geen verassing dat woonbeton zo snel aan populairiteit wint in Nederland. Een betonvloer heeft namelijk een super strakke en moderne uitstraling, die past bij vrijwel elke interieurstijl. Je kunt hem afstylen met romantische items zodat het meer brocante oogt, maar ook met minimalistische design items voor een meer Scandinavische look. Woonbeton past werkelijk overal bij, of u nu een knusse woonboerderij heeft of een modern nieuwbouwappartement. Een betonvloer is zo veelzijdig doordat hij in feite geen patroon heeft. Het is een hele egale, strakke look, en daarmee super basic. Zo’n onopvallende vloer is een goede basis voor iemand die graag vaak van decoratie en accessoires in huis verandert. Alles past namelijk goed bij een betonvloer. En als je gaat voor een warme grijstint al helemaal, daarmee kun je je helemaal uitleven en wat je ook voor stijl voor ogen hebt, jouw betonvloer past erbiJ! 

https://www.willemdesignvloeren.nl/woonbeton/

Reageren is niet mogelijk