Pallets kopen? Kijk dan snel op MKB-voordeel pallets

Wilt u graag goedkoop pallets bestellen? Wilt u tevens zo snel mogelijk over deze pallets kunnen beschikken? Dan kan het geen kwaad om ze online te bestellen bij een bedrijf dat van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. U kunt namelijk bij Pallet Spoed snel en zeer voordelig uit zeer uiteenlopende modellen kiezen. Sterker nog, het komt weleens voor dat u zeer bijzondere pallets nodig hebt:

  • Bijvoorbeeld omdat u samenwerkt met een bedrijf uit een land op een ander continent. Daar worden wellicht andere standaardafmetingen gebruikt dan de Europese richtlijnen. Ook al passen ze in scheepscontainers, u hebt wellicht moeite om de Europese pallets te gebruiken voor de handel naar dat land. Geef dan de maten aan ons door en laat ons de producten voor uw pallets opzoeken. Desnoods produceren wij ze op maat.
  • Een ander voorbeeld kan zijn dat u pallets wilt gebruiken in uw winkel of magazijn. U wilt er bijvoorbeeld een stelling van maken. Een vaste ondergrond voor de producten die in de kisten en dozen zitten die u krijgt aangeleverd.
  • Of wilt u voor particulier gebruik pallets kopen? Misschien bent u timmerman of kunstenaar en zoekt u naar een pallet dat u kunt gebruiken om er meubels van te maken. Dan luisteren de afmetingen uiteraard ook erg nauw. U bent wederom van harte welkom bij MKB. Let er wel op dat we pas vanaf 4 stuks leveren.

Wist u dat onze pallets overal in de wereld te gebruiken zijn?

Het gehele assortiment is online te bekijken. Wellicht dat tweedehandse varianten een slimmere aankoop zijn om te maken. U bent ten eerste geen dief van de portemonnee en ten tweede maakt u gebruik van een duurzaam product. Het is immers beter voor het milieu om pallets her te gebruiken. U zorgt er in het klein voor dat de houtkap een halt wordt toegeroepen. Overigens zijn deze producten nooit vervaardigd van hardhout en worden de bomen die hiervoor worden gebruikt altijd weer aangeplant. Dat is wellicht goed om te weten, wij hebben dan ook de natuur erg hoog zitten. Afijn, het moge duidelijk zijn dat bij ons de klant de koning is. Daarom raden we het u aan om een gratis account aan te maken. Dat doet u door eenmalig al uw gegevens in te vullen zoals uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens zoals uw telefoon en e-mailadres. U kunt in het vervolg eenvoudig een bestelling afronden zonder al uw adresgegevens elke keer weer in te moeten vullen. U bespaart aldus erg veel tijd. En tijd is geld zoals elke zakenman ongetwijfeld maar al te goed weet. De betaling voltooit u natuurlijk via een digitale betaalservice. U bent vast en zeker wel bekend met internetbankieren. Log dus snel in en betaal het verschuldigde bedrag via iDEAL of PayPal. Liever met uw credit card betalen? Bij ons is het zeker een optie!

Hebt u nog vragen? Stel ze dan snel aan onze klantenservice

We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u nog enkele prangende vragen hebt. Zeker als u op zoek bent naar unieke producten of omdat er veel haast achter een bestelling zit. Schroom daarom niet langer maar bel snel met de klantenservice. Uiteraard kunt u tevens een e-mail sturen. We doen er alles aan om uw vragen binnen een werkdag te beantwoorden. Ten slotte willen we u er op wijzen dat u onze site goed in de gaten moet houden. Want de acties, kortingen en aanbiedingen wilt u niet missen. Zeker niet als u veelvuldig bij ons bestelt. Dan komen deze kortingen ongetwijfeld als geroepen. U doet er in dat geval goed aan om de website even te bookmarken.

Reageren is niet mogelijk