Tent huren Nederland

Tent huren Nederland | Karaktervolle Groene Campings

Nederlanders houden van de natuur. We gaan er geregeld even tussenuit met tent of caravan. Heeft u geen tent, maar wilt u wel lekker kamperen? Surf dan naar https://www.kgc.nl/tent-huren-nederland/. Op deze site vindt u tientallen campings, waar u zonder zorgen een tent kunt huren. Nederland staat bekend om haar unieke campings, in iedere provincie beleeft u weer iets nieuws! Een deel van deze campings sluit zich aan bij een netwerk, om zo meer naamsbekendheid te krijgen. KGC dient als een netwerk voor diverse groene campings in Nederland. Dit betekent dat u op deze site alleen campings aantreft die bij hun netwerk zijn aangesloten. Wilt u een tent huren in Nederland? Maak dan gebruik van dit netwerk! U vindt hier alleen campings die voldoen aan een aantal eisen:

  • Ouderwetse gastvrijheid
  • Prachtige omgeving
  • Rust en ruimte
  • Een natuurlijke ligging
  • Verschillende faciliteiten
  • Uitstekende en schone voorzieningen

Om te beginnen zult u op elk van deze campings gastvrij worden ontvangen. U wordt naar u plaats gewezen, krijgt uitleg over de omgeving of kunt gewoon een praatje maken. De campings liggen allemaal in een groen gebied, waar de natuur de overhand heeft. De campings hebben tussen de 40 en 200 plaatsen. U komt dus nooit in een mensenmassa terecht en heeft voldoende ruimte op uw plaats. Verder beschikt iedere camping over prima faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan restaurantjes waar u heerlijk kunt eten, of campingwinkeltjes voor vers brood bij het ontbijt. Tot slot: de voorzieningen. Wilt u een tent huren in Nederland? Kies dan altijd voor een camping waar de sanitaire voorzieningen op orde zijn. Schone toiletblokken, warme douches en elektriciteit op de plek zijn slechts enkele van de voorzieningen waar u zich bij KGC campings op kunt verheugen.

Tent huren Nederland: Mooi overzicht van groene campings

Een tent huren in Nederland is via KGC dus heel eenvoudig. Waar kunt u allemaal terecht? Op de site vindt u een compleet overzicht van alle campings die bij het netwerk zijn aangesloten. Wat dacht u van camping ‘De Watermolen’ in Groningen, of camping ‘Warnsborn’ in Gelderland. Als u doorklikt naar één van de campings krijgt u direct meer informatie. In veel gevallen hebben de eigenaren zelf een verhaal getikt over hun camping. Dat is natuurlijk erg prettig, omdat zij kenners zijn en goed weten wat er in de omgeving te beleven valt. Ook hebben ze hier de kans de toeristische trekpleisters van het gebied even kort te omschrijven. Zo ziet u in een oogwenk of het gebied u iets te bieden heeft. Via het overzicht klikt u heel eenvoudig verder naar de websites van de campings zelf. Alle informatie die KGC niet noemt, krijgt u daar wel. Dat is logisch, de campings hebben via het netwerk maar beperkte ruimte om zich te promoten. Informatie over prijzen en beschikbaarheid krijgt u dus alleen wanneer u naar de site van de camping zelf gaat. Een tent huren in Nederland? KGC!

Gratis brochure en nieuwsbrief

Wilt u een tent huren in Nederland en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die KGC te bieden heeft? Vraag dan de gratis brochure aan. Deze brochure staat boordevol informatie over alle aangesloten campings. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste updates. Hiervoor hoeft u enkel een e-mailadres achter te laten. Bij verdere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier. Een tent huren in Nederland hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn. Maak gebruik van het KGC netwerk om de camping te vinden die bij u past! Lees meer..

Reageren is niet mogelijk