Sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen? Wij kopen sloopauto's in! Hoge vergoeding!

Is jouw wagen dusdanig beschadigd dat je er niet meer in kunt rijden en dat de reparatiekosten eigenlijk te hoog zijn? Dan krijg je te maken met het probleem van een sloopauto verkopen. Het is vaak al lastig om een koper te vinden voor jouw voertuig dat eigenlijk nog in goede staat is en zo nog de weg op kan, hoe lukt het je dan om een beschadigd exemplaar kwijt te raken? Een sloopauto verkopen is iets waar je mee te maken krijgt na bijvoorbeeld een ongeluk, waarbij je auto total loss is verklaard. Ook kan het zijn dat jouw voertuig gewoon niet meer door de keuring komt en dat dit alleen nog mogelijk zou zijn door heel veel geld te steken in reparaties. Je kunt dan voor het feit komen te staan dat het kopen van een nieuw exemplaar gewoon voordeliger is. Het enige probleem dat je dan nog hebt, is van de oude afkomen. Hoe raak je deze nu kwijt? Een sloopauto verkopen hoef je in de meeste gevallen niet via je eigen garage te proberen, zij zitten niet te wachten op wagens die ze enkel nog voor een enkel onderdeel kunnen gebruiken, daar hebben zij vaak weinig belang bij.

Hoe je sloopauto verkopen?

Om eerlijk te zijn is een sloopauto verkopen dus gewoon een heel lastige klus. Er is immers maar heel weinig vraag naar en dat maakt dat jij als verkoper geen goede uitgangspositie hebt. Sterker nog, het kan zelfs gebeuren dat je geen andere uitweg meer ziet dan de wagen naar de sloop te brengen en dan kun je zelfs te maken krijgen met kosten voor vervoer en ontmanteling. Daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten! Wat is nu wijsheid als jij je sloopauto verkopen wilt en kun je er ├╝berhaupt op de een of andere manier nog geld voor krijgen? Het beste kun je dan contact opnemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Een telefoontje naar hen is genoeg en jouw voertuig wordt vervolgens door hen bij jou afgehaald. Is de wagen nog iets waard, dan krijg je dit bedrag meteen in contanten door hen uitbetaald, zodat je direct over het geld kunt beschikken. Moet jij een sloopauto verkopen en wil je hier niet voor betalen, hoop je hier zelfs nog wat geld voor te kunnen ontvangen? Dan moet je dus bij deze ophaaldienst zijn!

Voordelen van Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Wat zijn nu de voordelen van je sloopauto verkopen via hen? Dat zijn er een aantal, namelijk:

  • zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar
  • zij kunnen het voertuig snel ophalen, zelfs met spoed als dat nodig is
  • zij geven je meteen het vrijwaringsbewijs en melden de auto af bij de belastingdienst en de RDW
  • je krijgt het bedrag dat de auto waard is meteen in contanten uitbetaald
  • je hoeft nooit te betalen voor het ophalen, dit is altijd gratis

Je sloopauto verkopen wordt op deze manier dus een stuk eenvoudiger! Wat doen zij er nu vervolgens mee? Als opknappen nog mogelijk is, dan kan het zijn dat dit gedaan wordt. Maar in de meeste gevallen zullen de voertuigen ontmanteld worden. Als je voor deze ophaaldienst kiest, dan kun je er zeker van zijn dat dit gebeurt op een manier die het milieu niet schaadt, dat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Zij werken namelijk enkel met erkende bedrijven op dit gebied samen. Wil jij je sloopauto verkopen dan is het dus absoluut aan te raden om dit te doen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst.┬áLees meer…

Reageren is niet mogelijk