Zorg voor het ideale visitekaartje door wijnglazen te bedrukken

Het verschil zit hem vaak in de details. Hij/zij die aandacht besteedt aan de details heeft dan ook vaak een streepje voor op degene die dat nalaat. Als je een restaurant hebt, dan heb je uiteraard wijnglazen nodig. Nu moet je je voor de aardigheid eerst eens verplaatsen in de gast die in jouw restaurant komt eten. Stel je voor dat de gast met 4 vrienden komt eten. Ze bestellen een lekkere fles wijn en de ober komt aan tafel met 5 verschillende glazen. Sommige wijngazen hebben een logo, andere niet en twee van de 5 wijnglazen zijn bijvoorbeeld groter of kleiner dan de andere 3. De wijn smaakt er natuurlijk niet minder om, maar het komt heel amateuristisch over als je niet gewoon wijn serveert in identieke glazen. Het lijkt alsof je naar de rommelmarkt bent gegaan om daar alle verschillende wijnglazen op te kopen. Het gebeurt vaak genoeg in restaurants dat er te weinig wijnglazen zijn op drukke avonden. Dan worden er reserveglazen gebruikt. Dit is niet erg, maar zorg er altijd voor dat je bij één tafel dezelfde glazen gebruikt. Door aandacht aan de details te besteden kun je ervoor zorgen dat je een professionele indruk achterlaat. Het is al heel goed dat je wijn schenkt in dezelfde glazen. Maar nog beter is het om de wijnglazen te bedrukken. Als je wijn schenkt in 5 dezelfde glazen die ook nog eens allemaal zijn voorzien van hetzelfde logo, dan scoor je wat betreft professionaliteit en uitstraling maximale punten. Het zijn juist zulke kleine dingetjes die het verschil kunnen maken. In principe is het beter om een iets mindere wijn te schenken in bedrukte wijnglazen, dan om een excellente wijn te schenken in verschillende glazen zonder logo. Dus als je van plan bent om wijnglazen te bedrukken, dan kun je terecht op de website van wijnwinst.nl. Via wijnwinst.nl kun je je wijnglazen bedrukken. Wijnglazen bedrukken via wijnwinst.nl kan op twee verschillende manieren. Meer over deze twee methodes lees je hieronder.

De verschillende manieren om wijnglazen te bedrukken

Je kunt wijnglazen bedrukken op twee manieren. De eerste manier is via directe druk. Dit gaat meestal via zeefdruk. Als je de wijnglazen gaat bedrukken op deze manier, dan wordt de keramische inkt via een zeef direct op het glas gedrukt. Daarna gaan de wijnglazen direct in de oven. In de oven wordt het logo of de bedrijfsnaam op een temperatuur tussen de 550 en 620 graden Celsius in het glas gebrand. Een andere manier van wijnglazen bedrukken gaat via transferdruk. In dit geval wordt het logo of bedrijfsnaam via een transfer op het glas gedrukt. Transfers zijn vellen wit papier. Op dit papier worden de logo’s en/of bedrijfsnamen gedrukt. Op de site van wijnwinst.nl kun je precies lezen hoe beide methodes werken. Voor jou is het in ieder geval belangrijk om te weten dat je je wijnglazen online bedrukken kunt. Dat is natuurlijk erg fijn, want als horeca ondernemer heb je het al druk genoeg. Natuurlijk kun je wijnglazen ook bedrukken voor op kantoor of voor wanneer je een gala organiseert voor je bedrijf. Niets maakt meer indruk op een gala dan wijn in speciale bedrukte wijnglazen.

Ga naar de site voor meer informatie

Mocht je interesse hebben in glazen bedrukken, dan kun je altijd eerst even een kijkje nemen op de site. Hier kun je van alles lezen over verschillende onderwerpen zoals:

  • Wijnglazen bedrukken
  • Gegraveerde wijnglazen
  • Champagneglazen graveren
  • Wijnglazen graveren

Dus als je glazen wilt bedrukken, kom dan snel eens langs op wijnwinst.nl.

Reageren is niet mogelijk