Tekstschrijver Haarlem hielp ons wél verder

We willen hier even de tijd nemen om onze frustraties te luchten. We hebben een groot multimediabedrijf en zijn in Nederland een van de hoogst aangeschreven bedrijven wanneer het aankomt op online content. Iets wat we belangrijk vinden, we hebben een naam hoog te houden en werken hier ook constant aan. Helaas gaat dat lang niet altijd op voor alle mensen. We hebben online gezocht naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Tekstschrijvers in het Nederlands vooral, maar ook een virtuele assistent om het ons iets makkelijker te maken op kantoor. We keken op Freelancer en Upwork en dát hadden we nooit moeten doen. Wat we al helemaal niet hadden mogen doen, was aangeven dat we goed betalen voor goed werk. De prijzen die genoemd werden door de verschillende schrijvers waren al aan de hoge kant en van de 129 aanmeldingen waren er maar liefst 2 (!) mensen die hun cv mee hadden gestuurd zoals we verzocht hadden in de vacature. Maar de echte teleurstellingen kwamen later pas, toen een groot deel geen Nederlands bleek te kunnen en de rest eigenlijk niet zoveel zin had om aan het werk te gaan. Belachelijk en erg frustrerend wanneer je op zoek bent naar echte mensen.

Tekstschrijver Haarlem eens proberen?

Toen we een partner van ons hierover aanspraken, schoot hij in de lach. Hij vroeg of we Indiërs wilden hebben of gewoon een goede tekstschrijver in Haarlem. Nou ja, het laatste natuurlijk. Hij gaf ons het adres van Yvonne Rengers die als tekstschrijver Haarlem actief is. We besloten om het eens te proberen, al hadden we geen hoge verwachtingen meer. De tekstschrijver in Haarlem wist echter weer hoop te blazen in onze plannen. Ze leverde prima werk af tegen een aantrekkelijk tarief en was niet te beroerd om wat extra uren vrij te maken toen we erachter kwamen dat we een deel van de opdracht vergeten waren door te sturen. Ook toen we haar (per ongeluk) op zaterdagmiddag belden werd er opgenomen en was er tijd om de plannen door te spreken. De tekstschrijver Haarlem heeft het voor ons mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken die content nodig hebben en waar we de tekstschrijver Haarlem voor kunnen gebruiken zodat er ook daadwerkelijk iets moois opgezet kan worden. Heb je ook een schrijver nodig, kijk dan eens naar de tekstschrijver in Haarlem: yvonnerengers.nl.

Eisen aan de content

De tekstschrijver in Haarlem was een van de weinige die beseft en weet dat er eisen gesteld worden aan de content die geschreven wordt.

  • Het mag niet aanstootgevend zijn
  • het mag niet duplicaat zijn
  • het moet opgepakt worden door de zoekmachines
  • en moet in lijn liggen met de website van de klant zelf

Aangezien we de laatste tijd steeds meer werken met backlinkartikelen, zijn de eisen nog een stuk hoger geworden. Maar dat is voor de tekstschrijver in Haarlem geen enkel probleem gelukkig. We hebben geluk gehad dat we alsnog een sterke partner hebben weten te vinden na een lange zoektocht en willen andere bedrijven vooral aanraden om op zoek te gaan naar serieuze partners. De Indiërs en studenten beloven gouden bergen, maar we zijn er nog geen enkele tegengekomen die ook daadwerkelijk aan het werk gaat en kwaliteit levert. Integendeel, de meeste die we opgevolgd hebben omdat we nog meer werk nodig hadden, die zijn niet meer actief op de platformen. Die zullen wel ergens in een magazijn of supermarkt zijn gaan werken toen ze niet rijk konden worden met het werken via het internet zonder iets te doen.

Reageren is niet mogelijk