Wij maakten gebruik van slimme bouwlogistiek

Vijf jaar geleden hebben wij besloten dat wij een nieuw hoofdkantoor wilden laten bouwen voor ons bedrijf. Het project moest binnen vijf jaar ook klaar zijn en dat klinkt misschien lang, maar voor een dergelijk groot project als de onze, was het een zeer korte periode. Het was voor ons daarom van groot belang dat wij alles zo strak mogelijk konden inplannen. Vandaar dat wij gekozen hebben om een bedrijf in te schakelen dat zich had gespecialiseerd in slimme bouwlogistiek. Wij hadden tot die tijd eigenlijk nog nooit van slimme bouwlogistiek gehoord, wij gingen er vanuit dat eigenlijk alles soorten van logistiek slim waren, maar dat bleek zeer zeker niet het geval te zijn. Je ziet in de praktijk vaak dat logistieke processen heel slecht op elkaar worden afgestemd. Er is namelijk helemaal geen algeheel toezicht op alle afzonderlijke onderdelen van een bouwproces en dat zorgt ervoor dat je dus heel snel vertraging oploopt. Omdat wij ons dat niet konden permitteren, hebben wij gekeken of wij iemand konden vinden die de slimme bouwlogistiek op zich kon nemen. Toen wij op het web gingen googelen, zagen wij dat heel veel mensen heel erg lovend waren over de mensen van Bouwaanvoerders. Deze mensen doen er alles aan ervoor te zorgen dat alles rondom je bouwproject in goede banen gaat lopen. Zij staan daarom ook bekend om het feit dat zij op het gebied van slimme bouwlogistiek heel goed weten wat ze moeten doen. Dit waren dus precies de mensen die wij zochten en wij zijn daarom een keer contact gaan zoeken met deze mensen om te horen hoe zij ons konden helpen. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons verteld heeft wat wij het beste konden gaan doen. Zij konden ons een keer op kantoor ontvangen om onze plannen uitgebreid te bespreken.

Dankzij deze slimme bouwlogistiek liep ons project op rolletjes

Toen wij eenmaal met de mensen van Bouwaanvoerders.nl in gesprek waren gegaan over de slimme bouwlogistiek die zij konden verzorgen, hadden wij meteen in de gaten dat wij hen moesten hebben. Deze mensen verzorgen namelijk slimme bouwlogistiek zoals het bedoeld is; alle onderdelen van het gehele bouwproces worden nauwkeurig in de gaten gehouden en je kunt er daardoor zeker van zijn dat je nooit een stap mist in het proces. De mensen van Bouwaanvoerders.nl garanderen dat hun slimme bouwlogistiek altijd bovenop de lopende processen zitten zodat eventuele problemen snel kunnen worden gesignaleerd en aangepakt. Dat zorgt ervoor dat je dus nooit heel grote vertragingen kunt oplopen. Dat was in ons geval precies wat wij nodig hadden en wij hebben deze mensen dan ook snel in de arm genomen. Inmiddels zijn wij alweer vijf jaar verder en ik kan u zeggen dat als een bedrijf goed is in slimme bouwlogistiek, dan zijn het de mensen van Bouwaanvoerders.nl wel. Deze mensen weten precies wat nodig is om alles voortdurend op rolletjes te laten lopen. Ons project was zelfs eerder klaar dan wij gepland hadden, dat mag toch met recht een unicum genoemd worden.

Dit bedrijf is een echte topper

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van Bouwaanvoerders.nl hebben gevraagd om ons te begeleiden. Wij hebben daar heel veel baat bij gehad. Kortom:

  • wij raden dit bedrijf van harte aan
  • door dit bedrijf hebben wij geen vertraging opgelopen
  • wij hebben deze mensen voor een heel gunstig tarief weten in te schakelen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op hun site of neem even contact op met een van de medewerkers.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk