Tweedehands software gebruiken heeft verschillende voordelen 

Tegenwoordig doen we alles digitaal. Iedereen heeft een computer en alles wordt online of via een programma gedaan. Als je een eigen onderneming hebt, is het dan ook een stuk gemakkelijker om bijvoorbeeld je administratie via je computer te doen. Er is verschillende software te vinden die jou hiermee kunnen helpen. Helaas is het wel zo dat je voor de meeste software een licentie moet hebben. De bekendste software is misschien wel de software van Microsoft Office. In Office zitten programma’s als Word, Excel en Powerpoint. Voornamelijk Word en Excel worden binnen het bedrijfsleven regelmatig gebruikt. Een programma waarmee je tekst kunt verwerken en een programma waarmee je gemakkelijk tabellen kunt maken, zijn bijna onmisbaar in de administratie van een bedrijf. Voor al deze programma’s heb je echter wel een licentie nodig om ze te kunnen gebruiken. Deze licentie is helaas niet goedkoop. Wanneer je toch van programma’s als Word gebruik wilt maken, kun je ervoor kiezen om tweedehands software aan te schaffen. Tweedehands software is een stuk voordeliger dan nieuwe software en het werkt even goed. 

Koop je tweedehands software via Softtrader 

Wanneer je dus software nodig hebt, maar niet te veel geld uit wilt geven aan dure licenties, dan is het gebruik van tweedehands software een uitkomst. Tweedehands software is eigenlijk niets anders dan het overnemen van een licentie die al eens eerder gebruikt is. Softwarelicenties mogen namelijk gewoon doorverkocht worden. Aan het gebruiken van tweedehands software zitten verder ook geen nadelen. Wanneer je bijvoorbeeld een tweedehands wasmachine koopt, kan het zijn dat deze binnen een jaar al kapotgaat. Je weet namelijk niet precies hoe goed de vorige eigenaar de wasmachine heeft onderhouden, hoe veel wasjes deze gedraaid heeft en of er al dan niet iets mankeert aan de wasmachine. Tevens heb je, bij het kopen van een tweedehands wasmachine, meestal ook geen garantie meer van de fabrikant of de leverancier. Bij gebruikte software hoef je je daar allemaal geen zorgen over te maken. Software is namelijk niet een product dat vergaat of slijt, dus het gaat niet minder goed zijn werk doen naarmate het meer gebruikt is. Je kunt dus volledig zonder risico gebruikmaken van software die een vorige eigenaar heeft gekend. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is waar je deze software aanschaft. Bij gebruikte software is het wel belangrijk dat je erop let om de software bij een vertrouwde verkoper te kopen. Zo weet je zeker dat de software is getest en dat de licentie ook daadwerkelijk werkt. Zo voorkom je dat je softwarelicenties koopt die achteraf niet blijken te werken. Als je op zoek bent naar tweedehands softwarelicenties, kijk dan eens op Softtrader. Softtrader verkoopt verschillende licenties voor gebruikte software. Je kunt er onder andere gebruikte licenties vinden van: 

  • Microsoft Office 
  • Microsoft Visio 
  • Microsoft Project 
  • Windows Server 
  • Exchange Server 
  • SQL Server 

Tweedehands software kun je dus veilig kopen via Softtrader. Je hebt de keuze uit verschillende soorten software en alle licenties zijn volledig up-to-date. Je weet dus zeker dat de software die je aanschaft, goed werkt. 

Vraag nu een offerte aan 

Als jij ook graag gebruik wilt maken van tweedehands software, vraag dan nu een offerte aan via https://softtrader.nl/. Bij softtrader weet je zeker dat de tweedehands software die je koopt volledig legaal is en is voorzien van de laatste updates. Als je meer wilt weten over het gebruiken of het kopen van gebruikte software, kijk dan eens op https://softtrader.nl/gebruikte-software/. Tevens is er ook de mogelijkheid om je gebruikte softwarelicenties via Softtrader door te verkopen. 

Reageren is niet mogelijk