U zoekt een droogloopmat op rol? U vindt het bij Voetenvegertje.nl!

Misschien bent u op deze site terecht gekomen omdat u het belangrijk vindt dat uw huis er netjes en schoon uitziet. Of misschien bent u vanuit uw bedrijf op zoek naar een manier om de ontvangsthal van uw bedrijf schoon en droog te houden, ook al is het buiten nat en nemen uw bezoekers het vuil van buiten onder hun schoenen mee naar binnen. In beide gevallen biedt een droogloopmat op rol van Voetenvegertje uitkomst. Droogloopmatten zijn vanwege hun structuur en materiaal erg geschikt om de natte schoenen van uzelf en van uw gasten droog te maken, simpelweg door eroverheen te lopen. Een droogloopmat op rol is echter niet genoeg om al het vuil dat onder schoenen kleeft weg te halen, vooral als de schoenen erg vuil zijn. Hoewel het katoen van een droogloopmat op rol zowel water als vuil opneemt, kan de zachte structuur van een droogloopmat op rol niet zoveel vuil wegschrapen als de schoenen niet nat zijn. Daarvoor zijn schoonloopmatten meer geschikt, aangezien deze vaak een wat ruwere structuur hebben die vastzittend vuil beter weg kunnen vegen of borstelen. Dit type matten is echter minder geschikt voor de opname van vocht, omdat de synthetische vezels nauwelijks vocht kunnen opnemen. Voor een écht schone hal is het dus nodig om zowel te letten op het schoonlopen als ook op het drooglopen. Bij Voetenvegertje.nl kunnen wij u goed adviseren over de beste combinatie, zodat uw huis, bedrijf of winkel zo schoon mogelijk blijft.

Advies over een droogloopmat op rol en andere producten

Op werkdagen kunt u contact opnemen met onze telefonische helpdesk op  054 820 10 09, maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Wij kunnen u adviseren over de geschikte producten voor uw vraag. We hebben in onze webshop een grote keus aan materialen, en we helpen u graag bij de beste keuze. Wellicht houdt u van natuurlijke materialen, maar weet u niet of sisal, zeegras of kokos de beste optie is voor uw wensen. Wij helpen u dan verder! We snappen dat het moeilijk kan zijn een keuze te maken over welke droogloopmat op rol de beste optie is voor in uw bedrijf of huis. En dan gaat het niet alleen om de functie van de mat, maar ook om het uiterlijk ervan. Het oog wil natuurlijk ook wat! Omdat wij geen showroom hebben, maar wel een webshop, sturen wij graag stalen naar u op van de matten waar u over twijfelt. U kunt dan zien welke kleur het beste bij uw inrichting past. Wij brengen voor deze service alleen de verzendkosten in rekening. Mocht u daadwerkelijk overgaan tot de aanschaf van een van onze matten, dan krijgt u deze verzendkosten weer terug. Mocht u na de aanschaf van uw mat toch ontevreden zijn, dan kunt u het product terugsturen. Onze producten gaan erg lang mee als u ze goed verzorgt en onderhoudt, dus ook als u vragen heeft over het onderhoud van deze of andere matten kunt u bij ons terecht.

Voetvegertje.nl levert matten op maat!

In onze webshop heeft u enorm veel keuze uit allerlei matten. U kunt daarom een mat kopen met standaardafmetingen, maar voor wie echt iets speciaals nodig heeft, leveren wij maatwerk. Bijvoorbeeld in de vorm van een droogloopmat op rol. Bij uw bestelling geeft u de gewenste afmetingen door, en wij zorgen ervoor dat de droogloopmat op rol bij u bezorgd wordt in het juiste formaat. Zo zorgen we er samen voor dat de mat precies past in uw bedrijf, winkel of huis! Bekijk daarom snel de website van Voetenvegertje.

Reageren is niet mogelijk