Uw maximale hypotheek berekenen? We helpen u graag verder

Hebt u een huis op het oog en wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek? Ga dan snel uw maximale hypotheek berekenen. Een verstrekker is meestal een bank in Nederland en elke bank hanteert weer andere regels. De een is strenger wat betreft uw inkomen, de ander vindt het belangrijk dat u een vaste baan hebt. Zo kunt u uw maximale hypotheek berekenen bij verschillende verstrekker berekenen in de hoop dat u snel de financiën hebt om te investeren in een koophuis. Dat is altijd een grote stap in iemand zijn leven. Daarom wilt u natuurlijk weten wat u mag verwachten en daarin staat u niet alleen. Want bij ikbenfrits.nl werken experts die alles weten over hypotheken. Zo staat er een handige rekenhulp op onze website waarmee u onder andere uw maximale hypotheek kunt berekenen. Probeer het eens gratis uit. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd nog onze klantenservice aanspreken. Het grote verschil met andere hypotheekadviseurs is misschien nog wel dat wij digitaal te werk gaan. We kunnen u helaas niet voorzien van een kop koffie of thee, maar we worden daarentegen niet gesponsord door een bepaalde hypotheekverstrekker. En dat betekent dat u een eerlijk en betrouwbaar advies van ons krijgt waarbij we niemand voortrekken of speciaal in het zonnetje zetten.

Kies een hypotheekverstrekker met een branded keurmerk

Ondanks het gebrek aan koffie krijgt u een eerlijk aanbod. U kunt op onze site bijvoorbeeld de diverse branded banken met elkaar vergelijken. Branded verstrekkers zijn vaak beursgenoteerd en hebben een stevige reputatie opgebouwd. U weet precies wat voor vlees u in de kuip hebt liggen als u met een branded bank in zee gaat zodat u erop kunt vertrouwen dat de rente nooit te hoog is en dat u een hypotheek kunt afsluiten die u nar verloop van tijd kunt oversluiten. Wij houden voor u de actuele rentes in de gaten van deze branded banken. U kunt denken aan de ING Bank, ABN Amro maar ook jonge bedrijven zoals Iqwoon. Bookmark onze site als u niet nu, maar pas in de toekomst een huis wilt kopen en wilt weten wanneer het een geschikt moment is om te investeren in een koopwoning en dientengevolge in een hypotheek. Weet u al welk type hypotheek u wilt afsluiten? We lichten u hier graag over in. Want u kunt onder andere een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek afsluiten. Het hangt onder andere van uw inkomens, de prijs van de woning en uw werkcontract af welke type het beste bij u past. Bij Ik ben Frits helpen we u om de juiste te maken.

Een hypotheek oversluiten? Waar moet u dan op letten?

Ziet u het wel zitten om een hypotheek af te sluiten met onze hulp? Of wilt u juist graag uw hypotheek oversluiten? Een hypotheek oversluiten kan namelijk ook bij ons voor een vaststaand bedrag! U betaalt altijd dezelfde 1.500 euro en daar wijken wij nooit vanaf, ongeacht de grootte van uw huis of hoogte van uw huidige hypotheek. Oversluiten is een vak apart want er komt nog heel wat papierwerk bij kijken.

  • Gaat u daarom eerst online rekenen met behulp van onze handige rekentool en besluit welke bank het beste bij u past.
  • Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze medewerkers. We bespreken uw keuzes en leggen een aantal interessante opties aan u voor.
  • En als u dan daadwerkelijk de hypotheek wilt oversluiten dan kunnen we dat werk voor een klein bedrag in zijn geheel van u overnemen.

Reageren is niet mogelijk