Vast in je werk? Zoek een loopbaancoach in Den Haag

Iedereen die een carrière heeft zal wel eens het gevoel hebben gehad niet op zijn of haar plek te zitten. Je hebt geen zin om naar je werk te gaan of voelt je gedemotiveerd. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Het kan zijn dat je te maken hebt met een conflict, dat je onder je niveau werkt of juist erboven, of dat je niet werkt in de omgeving die voor jou past. Uit je bekende omgeving stappen en ontslag nemen is voor veel mensen een te grote stap. Terecht, want misschien ben jij niet alleen afhankelijk van je inkomen. Je gezin leeft van jouw baan, en dan is het maar wat ingewikkeld om verandering aan te brengen. Zit jij ook vast in je werk en heb je geen idee hoe je verder moet? Kijk dan eens naar een loopbaancoach in Den Haag. Een loopbaancoach (in Den Haag of elders) kan je helpen weer perspectief te krijgen op je leven en je werk. De problemen die je ervaart op je werk zijn vaak ook terug te vinden in je privéleven. Je kunt met een eenvoudige vraag naar je loopbaancoach toe gaan, om er bijvoorbeeld achter te komen hoe je je dagen beter in kunt delen. Maar het kan ook zijn dat je tegen een burn-out aan zit en het roer om wilt gooien, maar niet weet hoe. Voor kleine en grote vragen kun je terecht bij Energea. Deze loopbaancoach in Den Haag kan je advies geven en met je meedenken over je volgende stap. Kijk eens op energea.nl voor meer informatie en de diensten die Energea als loopbaancoach in Den Haag aan jou kan bieden.

Voordelen van een loopbaancoach in Den Haag

Hét voordeel van een loopbaancoach in Den Haag is dat je eindelijk met iemand kunt sparren over je werk die ervaring heeft met mensen die zijn vastgelopen. Met je partner praten kan natuurlijk ook, en is zelfs noodzakelijk, maar iemand die onafhankelijk is en echt kijkt naar wat jouw behoeften zijn, kan je een spiegel voorhouden. Misschien is het tijd uit de comfort zone te stappen, of beter naar jezelf te luisteren. Wellicht heb je meer tijd nodig voor je hobby’s en gezin om weer gelukkig te zijn in je werk, of moet je gewoon echt op zoek naar een andere baan. Daarbij kan een loopbaancoach in Den Haag je helpen. Bij Energea vind je: 

  • Een onafhankelijk klankbord
  • Advies voor een nieuwe richting
  • Beroepskeuzetest
  • Inspiratiespellen 

Door middel van spel en gesprek kan een loopbaancoach tot de kern van jouw probleem komen. Vaak zijn mensen die vast zitten in hun werk tegen een blokkade aan gelopen. Dat is niet erg, dat overkomt bijna iedereen wel eens. Maar het is dan de kunst weer naar jezelf te luisteren en te kiezen voor wat goed is voor jou. Gun jezelf daarom ook het advies dat je nodig hebt, en schakel jouw loopbaancoach in Den Haag in.

Traject starten?

Een traject starten bij Energea is niet moeilijk. Via de website (energea.nl) neem je contact op voor een intake. Na het eerste gesprek wordt er een plan gemaakt voor jouw traject, afgestemd op jouw wensen. Gedurende het traject wordt steeds gekeken naar wat jij nodig hebt om weer gelukkig te worden op je werkplek. Of dat nu bij je huidige werkgever is of ergens anders. Bij Energea kun je terecht voor het juiste advies en een duwtje in de rug als dat nodig is.

Reageren is niet mogelijk