Vind het goedkoopste abonnement door sim only te vergelijken

Wil je goedkoop bellen of bellen met een dure telefoon? Als je goedkoop wilt bellen, dan kun je het beste een sim only abonnement afsluiten. Wil je de nieuwste telefoon en wil je ook ieder jaar of om de twee jaar een nieuwe telefoon, dan is het beter om een gewoon abonnement af te sluiten. Maar het is toch verstandig om eens bij jezelf te rade te gaan wat je nu echt nodig hebt. Elk jaar komt er bijvoorbeeld een nieuwe iPhone uit. Dat is mooi, want het geeft de consument een nieuwe speeltje. Maar heb je dat speeltje nodig? Als je in het verleden een iPhone 6 hebt ingeruild voor een iPhone 7, hoeveel heb je toen gemerkt van het ware verschil tussen beide? En belangrijker nog, heb je gebruik gemaakt van de nieuwe features? De ervaring leert namelijk dat mensen een telefoon op dezelfde manier gebruiken als hun hersenen. We maken slechts voor 10% gebruik van onze hersenen. Dat is niet helemaal waar, maar veel van wat er gebeurt, gebeurt op de achtergrond. Veel functies die we hebben gebruiken we dus niet en we weten soms niet eens dat we er gebruik van kunnen maken. Met een telefoon en een computer is dat net zo. Met Windows, Android of IOS kun je werkelijk van alles doen. Als je alle functies van Windows zou beheersten, dan kon je werkelijk van alles met je computer. Maar de meeste mennen gebruiken alleen de startknop en de icoontjes op de desktop. Een filmpje starten, een document typen of op het internet browsen; dat is ongeveer het meeste wat mensen met hun computer doen. Zo ook met telefoons. Dus op het moment dat de batterij het nog prima doet, heb je helemaal geen nieuwe telefoon nodig en zeker geen dure iPhone. Dus in plaats van een nieuwe telefoon uitzoeken en je abonnement verlengen, kun je beter je abonnement opzeggen en sim only gaan vergelijken. Je kunt je maandkosten daarmee wel met 40, 50 of 60 euro verlagen. Dat is op jaarbasis toch al snel 500 tot 600 euro. Maar je moet wel een goed passend sim only abonnement afsluiten. Daarom doe je er goed aan om eerst even alle abonnementen met sim only te vergelijken. Gelukkig hoef je daarvoor niet naar alle individuele providers te bellen en je hoeft niet eens naar de verschillende websites te surfen. Via simonly kun je alles providers in 1 keer vergelijken.

Vul je voorkeur en ga sim only vergelijken

Als je gewend bent aan een x aantal MB’s en belminuten, dan is het heel gemakkelijk om sim only te vergelijken. Via de site kun je namelijk direct aangeven wat je wensen zijn wat betreft de volgende gegevens:

  • Aantal MB’s
  • Aantal belminuten
  • Maandbedrag

Mocht je weinig bellen en veel internetten, dan kun je dat meteen aangeven. Heb je een maximaal budget, dan kun je dan ook aangeven, zodat je alleen die opties te zien krijgt die ook daadwerkelijk binnen jouw budget vallen. Op deze manier kun je dus in principe in één oog opslag zien welk abonnement het beste bij jou past. Tevens zie je ook, voordat je überhaupt je voorkeuren hebt ingevuld, wat de aanbiedingen zijn bij de verschillende providers. Dus als je sim only wilt vergelijken, surf dan naar simonly.com.

Sim only vergelijken en meteen je abonnement afsluiten

Je wilt natuurlijk niet alleen maar sim only vergelijken. Daarna wil je ook een abonnement afsluiten. Ook dat kun je regelen via simonly.com. Als je een keuze hebt gemaakt na sim only vergelijken, word je direct doorgeleid naar de website van de provider.

Reageren is niet mogelijk