Mokken bedrukken bij BudgetGift

Bent u op zoek naar een leuke giveaway of relatiegeschenk voor uw klanten? Bedrukte mokken zijn een erg leuk manier om u dankbaarheid te tonen aan uw medewerkers of klanten. Mokken hebben een groot drukoppervlak wat mooie mogelijkheden geeft om uw bedrijf te presenteren.
De keuze voor een mok wordt steeds lastiger. Dat komt omdat er steeds meer soorten mokken bij komen. Wilt u een simpele standaard mok of luxe mok die geheel full colour bedrukt wordt? Of zoekt u mokken voor een specifiek gebruik, bijvoorbeeld voor espresso of cappuccino? BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment aan mokken die allemaal naar wens bedrukt kunnen worden.

Populair zijn onze sublimatie mokken. Deze mokken zijn geheel in full colour te bedrukken en zorgen dus voor een kleurrijke mok die zeker opvalt op ieders bureau of keukentafel. Heeft u een foto die u wilt laten bedrukken op een mok? Ook daar zijn onze sublimatie mokken uiterst geschikt voor. Een foto mok is leuk om weg te geven bij jubilea of een andere feestelijke gelegenheid.

De mokken van BudgetGift zijn te verkrijgen vanaf 7 tot 50 cl. Met deze inhoudsmaten bepaalt u waar u de mokken voor gaat gebruiken. Espresso doet u bijvoorbeeld niet in een mok van 50 cl, maar wel in eentje van ongeveer 7 cl. Denk dus goed na waar de mokken voor gebruikt worden bij het laten bedrukken van mokken.

Mokken bedrukken hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst BudgetGift wel. Met een ruim assortiment aan mokken kan BudgetGift heel goedkoop voor u mokken bedrukken geheel naar uw wens. De medewerkers van BudgetGift zijn specialisten in hun vak en denken graag met u mee. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke mok die niet op de website staat? Neem contact op met BudgetGift en ze gaan voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar het assortiment mokken van BudgetGift? Bekijk dan onze collectie op Budgetgift.nl.

Reageren is niet mogelijk