Wat zijn de voordelen van het behalen van een vca diploma?

Wanneer u op de bouw werkzaam bent, doet u er verstandig aan om een vca diploma te behalen. Veel mensen die op de bouw werken, zijn reeds in het bezit van een dergelijk vca diploma en zij kunnen daardoor een heel stuk veiliger werken. Uiteraard zijn ongevallen nooit voor de volle honderd procent uit te sluiten, maar u kunt er wel voor zorgen dat minder kans op blijvend letsel loopt. Wij willen u daarom graag kort maar krachtig uitleggen wat de voordelen zijn van het behalen van een vca diploma. Wij willen daar direct bij zeggen dat het hier niet gaat over een verplicht diploma. Er wordt door werkgevers wel steeds vaker gevraagd naar mensen met een vca diploma, maar vanuit de Nederlandse overheid is het nog steeds niet verplicht gesteld. Daarmee komen we ook bij het eerste voordeel van het hebben van een vca diploma. Het is namelijk zo dat wanneer u in de bouw solliciteert naar een functie, u uw positie aanzienlijk kunt versterken door in het bezit te zijn van een dergelijk vca diploma. U heeft daarmee meteen een voorsprong op de concurrentie die geen vca diploma heeft. Mocht u daarom momenteel werkzoekende zijn, dan raden wij u ten zeerste aan om een dergelijke leergang af te leggen zodat u uw kansen op werk aanzienlijk kunt vergroten. Bedrijven willen namelijk geen risico’s lopen en vandaar dat zij bijna altijd de voorkeur zullen geven aan iemand die de juiste papieren op zak heeft. Mocht u daarom graag bij ons de juiste papieren willen halen, dan nodigen wij u van harte uit om even naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk lezen hoe u bij ons het certificaat kunt behalen. U zult zien dat het helemaal niet moeilijk is en dat u de leergang zowel klassikaal als individueel kunt afleggen.

Met een vca diploma op zak werkt u veel veiliger

Omdat wij tijdens de cursus stil zullen staan bij tal van gevaarlijke situaties op de werkvloer, heeft u de zekerheid dat wanneer u het vca diploma eenmaal behaald heeft, u veel veiliger kunt werken. Wij hopen daarom ook dat u wilt besluiten om de leergang bij ons af te komen leggen. Wij werken altijd met ervaren instructeurs die niet alleen veel kennis hebben van de theorie, maar die ook goed op de hoogte zijn van de praktijk. Het is namelijk zo dat wanneer u veel op de bouw werkt, de theorie hier niet altijd naadloos bij aansluit. Vandaar dat het goed is dat u een instructeur heeft die deze situaties als zijn broekzak kent en u dus goed kan uitleggen wat u allemaal moet doen om veilig te kunnen werken. Zoals we reeds aangaven, kunnen ongevallen nooit helemaal worden uitgesloten, maar u kunt er zeer zeker voor zorgen dat u veel minder risico loopt. Wij hopen daarom ook dat u zich bij ons wilt komen opgeven om het vca diploma te behalen. U kunt ons bereiken via onze site VCA-Cursus.com. Wij hopen snel iets van u te mogen horen.

U kunt het examen afleggen op een van onze locaties in Nederland

Wanneer u bij ons de leergang komt volgen, kunt u uiteindelijk examen doen op een locatie naar keuze. Ook wanneer u onze cursus via het internet heeft gevolgd, moet u op locatie het examen komen maken. Kortom:

  • werk veiliger dankzij het vca certificaat
  • u kunt zowel online alsook klassikaal lessen komen volgen
  • u kunt examen doen op een locatie bij u in de buurt

Wij hopen u snel op VCA-Cursus.com te mogen ontvangen.

Reageren is niet mogelijk