Waar kan ik voordelig gebruikte stellingen kopen?

Sinds een paar jaar huur ik een klein magazijn voor mijn bedrijf. Ik heb een eigen webshop en verstuur de artikelen zelf. De laatste maanden gaat het erg goed en door de groei van het bedrijf, begon het magazijn snel vol te raken. Ik had de keuze om een groter magazijn te huren, of het magazijn slimmer in te delen. Via L.P. Petersen kon ik voordelige gebruikte stellingen kopen, hierdoor kan ik veel meer producten kwijt in mijn magazijn en dit is veel goedkoper dan een groter pand huren. Ruim zes jaar geleden ben ik een webshop begonnen. De eerste jaren deed ik dit vanuit mijn eigen huis, maar bijna drie jaar geleden besloot ik om een klein magazijn te huren. De producten namen erg veel ruimte in beslag in mijn huis en mijn vriendin was hier niet zo blij mee. Ik kon een klein magazijntje huren in de buurt en achteraf gezien bleek dit een goede oplossing. Door het magazijn heb ik beter zicht op mijn producten en is alles beter georganiseerd. Ik heb veel tijd en moeite gestoken in mijn bedrijf en de laatste maanden zie ik dit terug in de hoeveelheid bezoekers en bestellingen. Ik moest meer producten bestellen bij mijn leveranciers en mijn magazijn begon snel vol te raken. Ik maakte mij hier erg zorgen over, maar gelukkig kon ik dit met het kopen van gebruikte stellingen oplossen. Een andere oplossing was het huren van een groter magazijn, maar dit zou erg veel geld kosten. Bovendien had ik nog een contract voor het huidige pand en kon ik dit niet opzeggen. Ik gebruikte hiervoor kleine kasten, maar hierin kon ik weinig producten kwijt en ik gebruikte mijn ruimte niet efficient. 

Gebruikte stellingen gekocht bij L.P. Petersen

Online zocht ik naar bedrijven die stellingen verkopen en ik kwam toen de website van L.P. Petersen tegen. Bij dit bedrijf was het mogelijk om gebruikte stellingen te kopen, hierdoor kon ik veel geld besparen. Nieuwe stellingen zijn al erg voordelig bij dit bedrijf, maar gebruikte stellingen zijn nog voordeliger. Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan stellingen en er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Het leek mij verstandig om advies te vragen aan dit bedrijf en ik werd erg goed geholpen. Zij konden mij precies vertellen welke gebruikte stellingen het beste voor mij zouden zijn en hoeveel ik er nodig had. Het was mogelijk om de stellingen te laten monteren, maar ik wilde dit graag zelf doen.

Veel meer ruimte in mijn magazijn

De gebruikte stellingen waren op voorraad en konden hierdoor snel geleverd worden. Ik had geen problemen met het monteren van de stellingen en was na een paar uur klaar. De gebruikte stellingen zijn erg stevig en zien er nog goed uit. Door de stellingen kan ik veel meer producten kwijt in mijn magazijn en hoef ik voorlopig niet te verhuizen. Voor het kopen van stellingen kan ik L.P. Petersen aanraden.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in stellingen en heeft een groot assortiment
  • Ik kon hier voordelig gebruikte stellingen kopen
  • Ik kreeg goed advies van een medewerker
  • Door de stellingen kan ik veel meer producten opslaan

Reageren is niet mogelijk