Wat is een goede motorrijschool in Delft?

Ik heb al een paar jaar mijn autorijbewijs, maar wilde ook graag mijn motorrijbewijs halen. Mijn vader heeft al vele jaren een motor en is hier erg blij mee. Ik heb vaak bij hem achterop gezeten en heb veel leuke herinneringen aan de motorritjes. Ik wilde graag eerst mijn autorijbewijs halen, omdat dit voor mij praktischer was, maar wilde graag beginnen met motorrijlessen. Ik zocht een goede motorrijschool in Delft en kwam uit bij Rijschool Delfin, ik heb hier met veel plezier lessen afgenomen en ben vorige week geslaagd voor mijn examen. Mijn vader heeft al ruim tien jaar een motor en maakt regelmatig een ritje. Hij heeft de motor vooral voor zijn plezier, want hij gaat meestal met de auto naar zijn werk. In de zomer vindt hij het fijn om de motor te pakken en ik mocht regelmatig met hem mee. Ik heb veel goede herinneringen aan deze motorritjes en weet al vele jaren dat ik ook mijn motorrijbewijs wil halen. Het leek mij echter verstandiger om te beginnen met mijn autorijbewijs, omdat dit praktischer is. Een motor heeft veel voordelen, maar met een auto heb je meer mogelijkheden. Ik heb mijn autorijbewijs al een aantal jaar en vond het nu tijd worden voor mijn motorrijbewijs, daarom wilde ik op zoek gaan naar een motorrijschool in Delft. Het lijkt mij leuk om samen te gaan rijden met mijn vader en ik wil de motor gebruiken om naar mijn werk te rijden als het droog en warm is. Aangezien het niet mogelijk was om motorlessen te nemen bij mijn oude rijschool, moest ik op zoek naar een motorrijschool in Delft. Ik wilde graag lessen nemen bij een goede school met een hoog slagingspercentage en lessen nemen in het weekend.

Rijschool Delfin werd mijn motorrijschool in Delft

Ik zocht ik naar de beste motorrijschool in Delft en kwam al snel uit bij Rijschool Delfin. Er zijn niet veel rijscholen in Delft die motorlessen aanbieden en deze rijschool heeft erg veel goede beoordelingen. De instructeurs hebben veel ervaring en zij hebben geen standaard programma, maar passen de lessen aan op jouw behoeften. Het is mogelijk om diverse voordelige pakketten af te nemen, waarbij verschillende examens zitten inbegrepen. Ik zag dat het mogelijk was om een proefles te volgen en daar had ik mij voor aangemeld. De proefles vond ik erg prettig, waardoor ik besloot om voor deze motorrijschool in Delft te kiezen.

Leuke en goede lessen

Ik vond de lessen bij Rijschool Delfin erg leuk en ik kreeg goede begeleiding van de instructeur. De instructeur had goed door wat mijn goede en minder goede punten waren, zodat ik daar op kon oefenen. De lessen gingen erg goed en ik leerde veel, waardoor ik snel kon beginnen met afrijden. Gelukkig ging mijn examen goed, waardoor ik in een keer slaagde voor mijn motorrijbewijs. Ik ben erg blij met deze motorrijschool in Delft en kan Rijschool Delfin aan iedereen aanraden.

  • Deze rijschool heeft veel goede beoordelingen
  • De instructeurs hebben veel ervaring
  • Lessen worden aangepast op jouw behoeften
  • Je kan kiezen uit verschillende voordelige pakketten
  • Ik slaagde in een keer voor mijn rijbewijs 

Reageren is niet mogelijk