Alleen een hond met puppytraining in Amsterdam

Mijn vriendin en ik zijn een paar maanden geleden in een andere stad gaan wonen. We woonden hiervoor in de buurt van waar zij geboren was, maar ik wilde graag verhuizen. Voor haar is familie erg belangrijk en ze zag haar ouders wekelijks toen wij in de buurt woonden. Het zijn erg aardige mensen en ik vond het geen probleem om regelmatig langs te komen. Voor mij was het echter lastig om in die stad te wonen, omdat ik lang moest reizen naar mijn werk. Ik zat elke dag totaal 3 uur in de auto om naar mijn werk te rijden en weer terug te komen. Door al die reistijd hield ik weinig vrije tijd over en kon ik mijn vriendin weinig zien. We waren een paar jaar geleden voor haar verhuisd, zodat ze dichter bij haar ouders kon wonen, maar dit keer wilde ik graag verhuizen. Mijn vriendin snapte dat, maar wilde liever niet ver van haar familie wonen. We konden een compromis sluiten en wilden een huis zoeken in een stadje in het midden van mijn werk en de stad waar we nu woonden. Zodoende zou zij nog gemakkelijk in het weekend naar haar ouders kunnen en ik had veel minder reistijd nodig. De verhuizing is erg lastig voor mijn vriendin en ze mist haar ouders erg. Ze kan niet meer zomaar bij haar ouders binnenlopen. Ze wilde daarom graag een puppy kopen, zodat ze zich minder eenzaam zou voelen. Ik heb nog nooit een hond gehad en wist niet hoe dat zou zijn. Ik vond het een goed idee voor mijn vriendin, maar alleen als de hond een puppytraining zou volgen in Amsterdam. Het idee van een hond die overal plast en mijn schoenen opeet sprak mij niet aan, maar met een puppytraining in Amsterdam konden we dit voorkomen. Mijn vriendin ging akkoord met de puppytraining in Amsterdam en we besloten om een hond te kopen.

Puppytraining in Amsterdam bij YouDog

Een maand geleden gingen wij naar een dierenwinkel om een puppy uit te zoeken. We hadden een erg lief hondje gekocht. Hierna zochten we direct een website voor puppytraining in Amsterdam en vonden verschillende bedrijven waar we de training konden doen. Een van de websites was van het bedrijf YouDog. Op de website https://youdog.nl/puppytraining-amsterdam/ zagen we dat er een Puppytraining in Amsterdam was in verschillende modules. We vonden de uitleg over de training erg interessant en besloten om contact op te nemen. We vertelden dat we een puppy hadden gekocht en dat we interesse hadden in een Puppytraining in Amsterdam. Het was mogelijk om snel met de training te beginnen en we konden verschillende modules afnemen. De prijs voor de modules vonden wij niet duur. We hoop dat onze puppy zich na de training goed zal gedragen, maar door blijft gaan met spelen. We konden de volgende week al starten met de eerste training en we besloten om samen met de hond heen te gaan.   

Een goede training

We hebben een aantal lessen van de Puppytraining in Amsterdam afgerond en zien dat het verstandig is om de training te volgen. Onze hond leert niet alleen erg veel, maar wij leren ook om beter om te gaan met de hond. We moeten nog een aantal lessen van de Puppytraining in Amsterdam afronden, maar zien nu al grote verschillen. Wij kunnen een training via YouDog aanraden als je hond gekocht hebt.

  • Er zijn verschillende modules beschikbaar
  • De training is niet duur
  • Ons hond leert veel
  • Voor ons is het ook leerzaam

Reageren is niet mogelijk