Een handig apparaat: de luchtreiniger

Steeds meer mensen krijgen tegenwoordig last van bepaalde allergieën. Stoffen, bacteriën en andere deeltjes in de lucht kunnen daar sterk aan bijdragen. Zo vinden mensen met astma en COPD het vaak lastig om goed adem te kunnen halen. Een luchtreiniger kan dan een goede aankoop zijn om weer fijn te kunnen ademhalen. Een luchtreiniger filtert alle deeltjes die door de lucht cirkelen. Het grootste voordeel daarvan is dat het apparaat de luchtdeeltjes zodanig filtert dat er geen of weinig prikkelingen meer ontstaan in de luchtwegen. Mensen met een longaandoening kunnen daarom veel baat hebben bij een goede luchtreiniger. Je merkt namelijk vrijwel direct het verschil bij het gebruik van de luchtreiniger. Je zult al snel niet meer zonder willen. De volgende luchtbestanddelen kunnen voor vervelende prikkels zorgen in de luchtwegen:

  • Fijnstof;
  • Pollen;
  • Vocht;
  • Schimmels;
  • Dierenharen;
  • Huidschilfers;
  • Huisstofmijt;
  • Rook (ook sigarettenrook).

Echter is een luchtreiniger ook effectief voor mensen die astma hebben. Vaak hebben zij klachten zoals hoesten, piepende ademhaling, benauwdheid en kortademigheid. Hoe schoner de lucht is, hoe beter dit is voor astmapatiënt.

Steeds meer mensen kiezen voor de luchtreiniger

Daarom raden we steeds vaker luchtreinigers aan. In de meeste gevallen is dit een simpele oplossing waar veel mensen enorme verschillen door zullen ervaren. Op dit moment zijn er twee verschillende luchtreinigers te koop bij ProAirTech. Dit zijn beide HEPA luchtreinigers met een ionisator. Deze mooie luchtreinigers zijn meer dan effectief te noemen. Niet alleen worden de meeste luchtbestanddelen gefilterd. Ook dierenluchtjes en kookluchtjes zullen al snel worden gefilterd, waardoor je een schone lucht blijft ervaren. Het nieuwste model bevat inmiddels een kleurenindicator en een slaapstand voor de nachten. De kleurenindicator geeft in enkele verschillende kleuren aan wat de kwaliteit van de lucht bevat. Zo geeft de kleur blauw aan dat de luchtkwaliteit uitstekend is. Paars geeft een goede kwaliteit aan. Wordt de kleur donkerpaars, dan geeft dit aan dat de lucht niet schoon is. Een rode kleur houdt in dat de lucht ontzettend verontreinigd is. Het is dan van groot belang de lucht goed schoon te krijgen met behulp van een luchtreiniger. Met een slaapstand zul je een groot verschil merken hoe zachtjes het apparaat kan zijn. Je zult er heerlijk door slapen. Elk apparaat kan in verschillende ruimtes worden neergezet. Dit is belangrijk, je kan daardoor het apparaat in verschillende ruimtes neerzetten. Zo kun je overdag de luchtreiniger in de woonkamer zetten, terwijl de luchtreiniger ’s avonds ook in de slaapkamer kan worden gebruikt. Alle luchtreinigers van https://proairtech.nl/ is eenvoudig schoon te krijgen. Het onderhoud bevat met name het reinigen van het filter dat in de luchtreiniger zit. Hiervoor zit bij ieder apparaat een gebruiksaanwijzing bij. Daarnaast moet je, minimaal één keer per jaar, de HEPA-koolstoffilters vervangen. Dit is afhankelijk van de eventuele verontreinigde lucht dat gefilterd moet worden. Hoe meer (sigaretten)rook en andere vervuiling er rondcirkelt, hoe vaker de filters zal moeten worden vervangen.

Een schoon binnenklimaat

Kortom, de luchtreiniger is niet alleen voordelig voor mensen die hier Een handig apparaat: de luchtreinigerbaat bij zullen hebben. Ook mensen met een goede longcapaciteiten kunnen het als heel prettig ervaren. Hoe schoner de lucht, hoe blijer de mensen zullen zijn. Dit is niet alleen goed voor de gemoedstoestand, maar ook voor de gezondheid in algemene zin. Wees verstandig en kies voor een luchtreiniger. Zie hoeveel het apparaat voor je doet, je zult merken dat je longklachten al snel verdwijnen. Stap voor stap kun jij ook thuis fijne lucht inademen. Bestel bij ProAirTech en je hebt jouw eigen luchtreiniger al binnen één werkdag in huis. Geniet van een schoon binnenklimaat en vertel het voort.

Reageren is niet mogelijk