Hebt u een taxi in Hengelo nodig?

Taxi Hengelo en omgeving - Stad Taxi Hengelo - Bel: 074 357 96 88.

Woont u in Twente en gaat u bijvoorbeeld naar de universiteit van Enschede of de Hbo in Hengelo? Dan wilt u wellicht na een avondje flink stappen weer veilig met de taxi in Hengelo thuis worden gebracht. Het studentenleven is geweldig, daar kunnen we kort over zijn. Maar teveel alcohol is niet goed. Toch is het geen vreemd voor de gemiddelde student en we zien het daarom vaak mis gaan. Kies op een dergelijk moment voor een taxi in Hengelo. En hopelijk kiest u dan voor stadtaxihengelo.nl want we staan dag en nacht voor u klaar. Natuurlijk is het vervoeren van aangeschoten of dronken studenten niet onze enige dienst. U kunt ook bij ons aankloppen voor ouderenvervoer, luchthavenvervoer en we hebben tevens busjes tot onze beschikking om kinderen naar school te brengen. Woont u bijvoorbeeld op het platteland of in ieder geval in een dorp in Twente rondom Hengelo? En werkt u beiden fulltime? Dan is het lastig om uw kinderen naar school te brengen. Onze taxi uit Hengelo kan uw kinderen 5 dagen per week ophalen en thuisbrengen op de meest veilige manier denkbaar. Als ze eenmaal de basisschool voorbij zijn kunnen ze het er fietsend vanaf brengen. Maar voor die tijd staat de taxi in Hengelo voor hen klaar. Klinkt u dat als muziek in de oren of is er een totaal andere reden waarom u een taxi in Hengelo nodig hebt? Kijkt u in ieder geval eens op onze website voor meer informatie en de contactgegevens.

Een taxi in Hengelo hebt u vanaf nu snel bij de hand

Een veilige moderne taxiauto is breed, bevat genoeg riemen en is uitermate schoon. Onze chauffeurs houden hun auto’s dan ook dagelijks schoon en we verwachten van u dat u de taxi in Hengelo of elders in Twente met respect behandeld. De chauffeurs kunnen onderweg een praatje met u maken en het staat u dan ook vrij om in de bijrijdersstoel plaats te nemen. Wilt u liever wat privacy omdat u onderweg wilt werken op uw laptop? Dan mag u dat gerust aangeven, we doen er beslist niet moeilijk over. Uiteraard kennen de chauffeurs de regio op hun duimpje en tegenwoordig worden ze ondersteund door GPS-systemen zodat ze files en blokkeringen handig kunnen omzeilen.

  • Kies voor een taxi in Hengelo als u niet in de stad woont, maar in een dorp rondom deze stad.
  • Bent u al wat ouder? Dan kunt u een taxi in Hengelo bellen zodat u veilig uw kleinkinderen kunt bezoeken.
  • En wilt u niet met uw eigen auto of het openbaar vervoer naar het vliegveld van Twente, ergens in Duitsland of bijvoorbeeld Schiphol? Reserveer dan van te voren een taxi in Hengelo zodat u zonder zorgen kunt inchecken en niet hoeft te zeulen met al uw bagage. U kunt nu alvast een offerte aanvragen.

Vergeet dus niet om onze contactgegevens op te slaan

Hopelijk bent u overtuigd en wilt u graag eens gebruik gaan maken van onze diensten. Sla dan onze website op en noteer het nummer in uw smartphone. Bellen is de snelste methode om een taxi te boeken. We doen ons best om binnen een kwartier bij u voor de voordeur te staan. Wilt u graag iets meer weten over onze achtergrond? Lees en bekijk diverse foto’s op onze sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Instagram. U kunt na de rit direct betalen aan de chauffeur. Wij prefereren digitale betalingen en daarom is elke wagen uitgerust met een draadloos pinapparaat. Het is tevens mogelijk om met uw creditcard te betalen. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk