Roken zonder te roken dankzij e liquid met echte tabakssmaak

Veel mensen willen wel overstappen op de e sigaret, maar missen dan de echte tabakssmaak. Het is natuurlijk niet zo dat de tabakssigaret zomaar te vervangen is door een elektronische sigaret. Er zitten wel degelijk verschillen tussen. Allereerst is het zo dat er geen verbranding plaatsvindt bij de e sigaret. Daardoor is het dus ook geen rook die je uitblaast waardoor je te maken met veel minder schadelijke stoffen. Een ander belangrijk punt is dat er geen tabak wordt verbrand, maar dat er e liquid wordt verdampt. Hierdoor ervaren veel rokers het roken van een e sigaret als inferieur en daardoor helpt het niet om ze van hun verslaving af te helpen. Het is weliswaar de nicotine die echt verslavend is, maar het zijn de associaties verbonden aan de nicotine die ervoor zorgen dat men het liefst een sigaret opsteekt. Daarom werken de nicotine pleisters ook niet altijd, want men mist het sigaretje na de koffie of de smaak van tabak bij de borrel. Het zijn dit soort verankerde associaties die de mentale component vormen van de verslaving. Heel veel mensen zouden in principe wel kunnen stoppen met het nuttigen van cafeïne, maar geen koffie meer drinken is natuurlijk uit den Boze. Een bakje koffie doen is iets wat verankerd ligt in de Hollandse cultuur. Maar het is goed om te weten dat je als roker toch nog kunt genieten van de echte tabakssmaak zonder een tabakssigaret te roken. Er is namelijk ook e liquid met echte tabakssmaak op de markt. Deze e liquid wordt tot stand gebracht via echte tabaksbladeren. Daardoor proef je tijdens het roken van de e sigaret toch nog die tabakssmaak waar je al jaren aan gewend bent. Dus als je wilt stoppen met roken zonder dat je die lekkere smaak van tabak wilt opgeven, dan kun je ervoor kiezen om een e sigaret te roken met e liquid met echte tabakssmaak. Je kunt dan zelf ook kiezen of deze e liquid met echte tabakssmaak ook moet zijn voorzien van nicotine. Hoewel je de geestelijke component van je verslaving weliswaar de kop in kunt drukken met deze e liquid met echte tabakssmaak, is het natuurlijk wel zo dat het lichaam hunkert naar nicotine. Dus door te kiezen voor e liquid met echte tabakssmaak én nicotine, kun je langzaam maar zeker volledig stoppen met het roken van de tabakssigaret. Je kunt het nicotinegehalte in de e liquid met echte tabakssmaak ook afbouwen, zodat je op den duur helemaal geen behoefte meer ervaart naar deze giftige stof.

Waar kan ik e liquid met echte tabakssmaak kopen?

Mocht je een e sigaret hebben en ben je op zoek naar e liquid met echte tabakssmaak, dan kun je terecht op de website van nieuwesigaret.nl. Hier vind je namelijk verschillende soorten e liquids. Tevens vind je bij NieuweSigaret ook de ingrediënten waar jij je eigen e liquid mee kunt maken. Als je op zoek bent naar e liquid met echte tabakssmaak, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de volgende e liquids:

  • Kentucky elite
  • Bezuki elite
  • Maryland elite

Alles is via nieuwesigaret.nl online te bestellen. Dus neem vooral snel een kijkje op deze website.

Bestel snel en voordelig via nieuwesigaret.nl

Via de site kun je allerlei verschillende producten kopen die zijn gerelateerd aan e roken. Al deze producten kun je toevoegen aan de winkelwagen. Je kunt in principe zoveel mogelijk in één keer toevoegen, zodat je alles via 1 bestelling kunt kopen. Als je eenmaal klaar bent en alles hebt gevonden, dan kun je de bestelling afronden door af te rekenen.

Reageren is niet mogelijk